Vi tittar på hur du äter, rör dig och sover och föreslår förändringar för att uppnå en hälsosam livsstil.

Många kommer till oss med problematik i mag-tarm-kanalen såsom ibs eller ulserös kolit, men det kan också handla om hormonella besvär, utmattning eller smärta. Vi behandlar också människor med idrottsskador eller olika inflammationer, reumatiska och förslitningsbesvär.

Här använder vi oss av kunskaper inom både den västerländska och den kinesiska medicinen. Vi ställer djupgående frågor. Dessa kompletteras med dina tidigare undersökningar och provtagningar. För att titta på vitaminer, mineraler och hormoner kan vi be dig att gå till vårdcentralen för att ta ett blodprov. Behövs ytterligare blod prover, använder vi oss av Werlabs och Medisera. Skriv in koden: cecilia2018 när du beställer test på Werlabs och koden: clfrisk när du beställer från Medisera så får du 20% rabatt!

För en ytterligare komplettering kan vi ta vävnadsprover av ditt hår, och göra en så kallad hårmineralanalys, för att titta på förhållandet mellan vissa näringsämnen och toxiska ämnen samt klarlägga metabolisk typ. Analysen utförs av laboratoriet Trace elements i USA. Detta ger en mer komplett bild av hur din kropp mår – både vad gäller mag-tarm-kanalen, ämnesomsättningen, det hormonella och inflammationer.

För undersökningar av andra sjukdomar så som allergier och känslighet exempelvis celiaki och laktosintolerans, beställs ofta tester från Dynamic code. Skriv in koden: CLFrisk när du beställer test så får du 10% rabatt!

Du får också hjälp med kostråd och kompletterande kosttillskott utefter dina behov.

Mer information om hårmineralanalys får du här i Alpha plus katalog om hårmineralanalys. Du kan också ladda ned den.

Mina e-butiker med näringsprodukter:

Webvital

Vitamera

Länk

Funktionsmedicin

Werlabs  Skriv in koden: cecilia2018 när du beställer testet så får du 20% rabatt!

Medisera   Skriv in koden: clfrisk när du beställer testet så får du 20% rabatt!

Dynamic code  Skriv in koden: CLFrisk när du beställer test så får du 10% rabatt!