Drabbas du ofta av förkylningar och infektioner eller är de långdragna? Har du ont av pollen under våren? Dras du med besvärliga eksem, psoriasis, akne?
Jag tittar på din livsstil. Jobbar både under säsong för att symptombehandla allergier på våren, och träffar gamla patienter redan på hösten för att stärka dem i förväg. Behandling kan vara kostråd samt kompletterande akupunktur.

Tecken på att ditt immunförsvar är dåligt är att du känner dig utmattad, att du har återkommande infektioner som rött tandkött och diarréer, ofta får halsont och förkylningar, drabbas av allergier och att skador hos dig tar lång tid att läka. Då är det viktigt att du äter en fullvärdig kost, sover tillräckligt och försöker komma tillrätta med stressproblem. Jag undersöker och djupintervjuar dig och ger dig sedan råd och behandling.

Det finns många typer av allergier: pollenallergi, allergi mot kvalster, pälsdjur, nötter eller gräs med mera. Du vet att du har pollenallergi om du både har vattnig snuva och nästäppa, nyser mycket och har klåda i näsan. Du kan också få röda, kliande ögon som rinner och känna dig trött. Matallergi ger symptom som eksem, nässelutslag, kräkningar, diarré eller förstoppning. Ibland förekommer irritation i munnen. (Källa: 1177 Vårdguiden)

Bengt, företagsledare – har fått hjälp av Cecilia för att kunna driva sitt företag mer effektivt

Bengt är VD och utvecklar företag – och spelar tennis. Han lider av återkommande ryggskott, tennisarm och periodvis långvariga förkylningar på grund av bristande immunförsvar. Det är givetvis smärtsamt för honom personligen, men kostar också hans företag stora pengar och riskerar att skada företagets goodwill på marknaden. Bengt är mycket tacksam för den hjälp han under lång tid har fått genom Cecilias effektiva behandlingsmetoder, kloka råd och genuina intresse för Bengt som person och patient.

 

Fler referenser och patientberättelser