Om du har en gammal skada som inte är helt rehabiliterad eller om du tror att du lider av en överbelastning – då kan jag förmodligen hjälpa dig. Exempel på sådana skador kan vara tennisarmbåge, gubbvad eller löparknä.

Vi arbetar alltid för att hitta en bra och långsiktig, helst förebyggande, lösning. Därför är det bra om du bokar tid redan när du börjar känna av en skada, så att vi kan arbeta med den innan den hunnit bli allvarlig. När det gäller mer omfattande eller akuta skador, rekommenerar jag alltid vidare till läkare.

Vet du inte vem du ska besöka hör av dig till eller boka tid hos klinikansvariga Cecilia Lindblom Hilton som har utbildning och kunskap inom både vår svenska och den österländska medicinen och jobbar med helheten. Hon kommer kunna remittera dig vidare till andra kollegor på kliniken eller dill annan specialist eller vårdinrättning.

Boka tid hos Cecilia Lindblom Hilton här:

Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården i Lerum  

Eller boka tid hos Cecilia i Malmö & Stockholm här.

Läs mer om Malmö  mottagningen respektive Stockholm

Stefan, fondförvaltare – fick hjälp för att alltid kunna prestera på topp

Stefan arbetar som fondförvaltare – ett arbete med högt tempo, där han måste resa mycket och hela tiden prestera på topp. Eftersom han på fritiden deltar i långlopp som Vasaloppet och har gjort svenska klassikern två år i rad, drabbades han av överbelastningar i ländrygg, fötter och knän. Stefan kom därför till Cecilia för att få hjälp med rehabilitering och stresshantering. Cecilia valde att behandla honom med massage och akupunktur och gav honom träningsövningar för att rehabilitera skadorna. Han fick också kostråd såväl för återhämtning som för att kunna prestera optimalt inför och under olika lopp. Numera känner Stefan att han får förebyggande hjälp som gör att han kan prestera på topp både i jobbet och i sina idrottslopp. Och när en skada uppstår, går det snabbare att komma tillbaka.

Fler referenser och patientberättelser

Länk

Idrottsskadeguiden