Kvinno- och manshälsa.

Drabbas du av svårare PMS-besvär än andra runt omkring dig? Har du länge försökt att bli med barn utan att lyckas? Är du i medelåldern, börjar få värmevallningar på nätterna och känner dig mentalt skör, alltså börjar komma in i klimakteriet. Cecilia lindrar dina besvär med hjälp av tips, kostråd och olika behandlingar.

Har du/ni svårt att bli med barn? Sök hjälp när ni själva har försökt få till en graviditet under minst ett år. En graviditet kan vara extra svår att få till om du är över 35 år gammal, om du har oregelbunden mens, om du har opererats i magen och komplikationer tillstötte. Eller om någon av er två har haft en tumörsjukdom och behandlats med cellgifter. Vi har bl a ett nära samarbete med Barnmorskehuset.

Vet du inte vem du ska besöka hör av dig till eller boka tid hos klinikansvariga Cecilia Lindblom Hilton som har utbildning och kunskap inom både vår svenska och den österländska medicinen och jobbar med helheten. Hon kommer kunna remittera dig vidare till andra kollegor på kliniken eller till annan specialist eller vårdinrättning.

Boka tid hos Cecilia Lindblom Hilton här:

Friskvård & Rehabcentret i Odd Fellowgården i Lerum  

Eller boka tid hos Cecilia i Malmö & Stockholm här.

Läs mer om Malmö  mottagningen respektive Stockholm